marți, 23 februarie 2010

Mancare chinezeasca cu carne de porc

with 0 comentarii


Ingrediente :
500 gr carne de porc
1 morcov
1/2 ceapa
1/2 castravete
1 ardei kapia
sos de soia
ghimbir
1 lingurita de faina
ulei
sare,piper
sos iute
1/2 catel de usturoi
200 ml apa

Mod de preparareCarnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore.
Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa lasam sa clocoteasca putin ,adaugam legumele, ghimbirul ,sosul iute ,usturoiul piper si sare dupa gust .Eu am pus cam jumatate de lingurita de ghimbir .
Am servit alaturi de orez .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger news

pronat