Prajitura cu mascarpone si capsuni



INGREDIENTE

Blat
3 oua
3 linguri de zahar
1 plic Pudding de vanilie
1 lingura de faina
Crema
250 crema de branza
500 ml frisca
1 intaritor de frisca
1 fiola esenta de vanile
150 ml sirop de capsuni
Sirop
100 ml sirop de capsuni
50 ml apa
10-15 ml coniac

Blatul: Batem albusurile spuma adauga pe rand lingurile de zahar, galbenusurile, adaugam plicul de pudding si lingura de faina. Aluatul il coacem in tava de cuptor tapetata in prealabil cu hartie de copt.
Crema: Batem frisca pana se intareste bine adaugam intaritorul si crema de branza .
Oprim 3 linguri de crema in care adaugam vanilia iar in cealalta adaugam siropul de capsuni. Din crema cu aroma de capsuni oprim 2 linguri pentru ornat.
Blatul il taiem indoua, insiropam partea de jos cu jumatate din sirop adaugam crema cu aroma de capsuni punem celalalt blat il insiropam apoi adaugam crema cu aroma de vanilie .
Ornam dupa preferinte .

Comentarii