marți, 4 mai 2010

Supa crema de ciuperci

with 0 comentarii

400 gr ciuperci
100 gr morcov
100 gr telina
2 cepe
2 l supa de pui
300 gr cartof
3 catei de usturoi
200 ml smantana
50 gr unt
sare,piper
marar
crutoane

Preparam supa de pui (eu am fiert aripi si spate de pui,prefer asa decat cuburi).

Cat lasam supa la fiert pregatim legumele ,am ras telina,morcovul ,am taiat cuburi cartofii ,coditele de la ciuperci .Curatam lamelele ciupercilor cu un cutit cu varf rotund.

Cand e gata supa o strecuram ,apoi adaugam legumele .Cand ceapa e fiarta o scoatem si scoatem cateva palarii de ciuperci ,cam 20 pe care le taiem felii si le punem deoparte.

Pasam supa cu ajutorul robotului ,dupa care o mai punem sa colocoteasca vreo cateva minute si adugam feliile de ciuperci.O lasam 2-3 minute sa se odihneasca ,apoi adaugam usturoiul tocat fin ,smantana si mararul.O potrivim de sare si piper.

Servim calda cu un cub de unt ,o lingura de smantana si crutoane .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger news

pronat