duminică, 5 februarie 2012

Bezele altfel

with 4 comentarii
Ingrediente
  • 4 albusuri
  • 260 gr zahar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 lingurita si 1/2 zeama de  lamaie
Crema

Gem de caise
Mod de preparare
Mixam albusurile spuma ,adaugam sarea si zeama de lamaie,apoi treptat  zaharul pana se topeste.
Aici m-am abatu, am pus o lingurita de bezea in forma de briosa, apoi o lingurita de gem, iar cu poshul am ornat deasupra.
Aceste minunatii le-am pus la copt pe treapta de sus a cuptorului cu usa  intredeschisa.La mine a durat mai bine de 60 de minute .



4 comentarii:

  1. Adela Zilahi spunea...

    Hmmm ce bunatate!

  2. eu spunea...

    Intr-adevar Adela sunt tare bune!Multumesc de vizita!

  3. langmina spunea...

    Foarte tentante!Imi place cum arata,cred ca sunt delicioase!

  4. eu spunea...

    Multumesc frumos!Sunt deosebite.

Trimiteți un comentariu

Blogger news

pronat