Ingrediente
250 gr unt la temperatura camerei
250 gr branza semisarata
250 gr faina
Umplutura
Aceasta poate diferi in functie de gusturi.
Eu am folosit cascaval si cuburi de carne .
Pentru uns
1 ou
2 linguri de lapte
Mod de preparare
Mixam untul cu branzica pana obtinem o pasta omogena, apoi o lasam sa se odohneasca la frigider cel putin 2 ore, de preferat ar fi sa stea o noapte.
Impartim aluatul in 2 si intindem 2 foi de 1/2 cm grosime pe blatul presarat cu faina.Decupam cerculete cu o forma rotunda sau cu un pahar. Punem umplutura pe jumatatea cerculetului apoi acoperim cu cealata jumatate si presam cu grija marginile.
Pateurile obtiunte la asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut cu lingurile de lapte.
Le coacem la foc mediu pana se rumenesc.
Sunt gustari tare bune.
Sursa
250 gr unt la temperatura camerei
250 gr branza semisarata
250 gr faina
Umplutura
Aceasta poate diferi in functie de gusturi.
Eu am folosit cascaval si cuburi de carne .
Pentru uns
1 ou
2 linguri de lapte
Mod de preparare
Mixam untul cu branzica pana obtinem o pasta omogena, apoi o lasam sa se odohneasca la frigider cel putin 2 ore, de preferat ar fi sa stea o noapte.
Impartim aluatul in 2 si intindem 2 foi de 1/2 cm grosime pe blatul presarat cu faina.Decupam cerculete cu o forma rotunda sau cu un pahar. Punem umplutura pe jumatatea cerculetului apoi acoperim cu cealata jumatate si presam cu grija marginile.
Pateurile obtiunte la asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu oul batut cu lingurile de lapte.
Le coacem la foc mediu pana se rumenesc.
Sunt gustari tare bune.
Sursa
Comentarii
Trimiteți un comentariu