Tort cu mango si crema de branza



* 4 oua
* 100 g zahar
* 100 g faina
* 1 lingurita praf de copt
* 35 g nuci prajite macinate.

* 20 gr de gelatina
* 3 fructe de mango coapte
* 150 ml suc de portocale
* 350 g mascarpone
* 250 ml frisca
* 150 ml iaurt.
Incingeti cuptorul la 200 grade C. Bateti ouale si zaharul spuma. Incorporati faina, praful de copt si migdalele. Puneti amestecul rezultat intr-o forma de sufleu (diametrul 24 cm), coaceti-l cca. 15 minute, apoi lasati-l sa se raceasca.
Inmuiati gelatina. Curatati fructele de mango, indepartati-le samburii si taiati fructele bucati. Spalati portocala cu apa fierbinte, radeti-i coaja(un sfert) si pasati-o laolalta cu bucatile de mango(la blander). Gelatina dizolvati-o in sucul de portocale, usor incalzit. Adaugati-o, impreuna cu zaharul si crema de branza,iaurtul in piureul de fructe. Incorporati frisca batuta si lasati crema rezultata la rece pana incepe sa se inchege. Taiati blatul orizontal, in jumatate. Inchideti partea de jos intr-un inel de tort. Intindeti jumatate din crema, adaugati al doilea blat, apoi restul de crema si lasati tortul cca. 3 ore la rece.

Sursa

Am ornata cu pasta !

Comentarii

Trimiteți un comentariu