joi, 7 octombrie 2010

Piept de pui afumat

with 2 comentarii
Ingrediente
·        1 piept de pui
·        sare mare ,piper,usturoi pudra,boia.
·        Pentru afumatoare:
·        folie de aluminiu
·        orez,scobitori,ceaiuri ,condimente gen oregano,cimbru etc

    Mod de preparare:


    Pieptul de pui il frecam bine cu sare si celelate condimente si il lasam la macerat vreo 6 ore.
    Apoi ne pregatim afumatoarea :Ne trebuie un  tuci destul de mare sau vreo oala mai uratica asa ca se afuma si nu mai iese apoi .
    Pregatim un pachetel cu orez,scobitori,condimente ,merge si rumegus daca aveti.Le impaturiti bine in folie de aluminiu si o perforati din loc in loc.
    Puneti pachetul pe fundul tuciului ,apoi eu am pus gratarul de la microunde ,am pus pieptul .Acoperim vasul cu folie si il punem pe aragaz pentru maxim 20 de minute.





    2 comentarii:

    1. alinutzika spunea...

      f interesant..o sa incerc si eu

    2. eu spunea...

      Alina este un preparat foarte bun si totodata o varianta sanatoasa a mezelului.

    Trimiteți un comentariu

    Blogger news

    pronat